پاستا با سس اسفناج

مواد لازم:

پاستا فرمی به دلخواه 300 گرم(نپخته) فیله مرغ چهار عدد اسفناج خرد کرده دو لیوان پیاز یک عدد سیر سه حبه سس بشامل دو لیوان خامه یک سوم پبمانه پنیر پارمزان یک دوم پیمانه نمک .فلفل سیاه .پاپریکا. اورگانو.
Spinach pasta

دستور غذا

پاستا را داخل اب جوش پخت میکنیم
پیاز را داخل کمی کره تفت میدیم در حد سبک شدن همین
سپس سیر له شده اصافه میشه همینکه عطرش بلند شد فیله ژولین شده اضافه میشه ادویه ها و نمک اضافه میشن اجازه میدیم فیله ها کاملا تفت بخورن و تغییر رنگ بدن سپس اسفناج خرد شده نیاز به خرد زیاد نیست در حد چند برش کافیه
اسفناج در حد سبک شدن نیاز به پخت زیاد نداره
در اخر سس بشامل اضافه میشه چند جوش بخوره سپس پاستا پخته و ابکش شده اضافه میشه
چند جوش بخوره تست مزه
نیاز بود ادویه ها تکرار بشن در اخر پنیر پارمزانودر صورت تمایل خامه اضافه میشه
و سپس سرو کنید
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من