اول سس رو اماده میکنیم ترکیب ارد و شیر و نمک و فلفل و اورگانو در صورت تمایل کمی کره یا خامه میتونیم اضافه کنیم بعد جوش امدن حرارت کم کرده با همزن مداوم هم میزنیم تا گلوله نشود
سیب زمینی رو میپزیم رنده میکنیم داخل قالب چرب شده پخش میکنیم
پاستا رو با آب و نمک میپزنیم اب کش میکنیم
بیکن رو سرخ کرده سپس قارچ در اخر سس اضافه میشه پنیر پیتزا یا پروسس کمی رنده جوز
پاستا رو اضافه میکنیم بعد دو سه جوش روی سیب زمینی میریزیم در اخر روشو پنیر میریزیم
داخل فر با درجه ۱۸۰ ۱۵ دقیقه در اخر شعله بالا روشن بشه سطح پنیر طلایی بشه