گراتن پاستا بیکن

مواد لازم:

پاستا فرمی ۲۵۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم بیکن ۳۰۰ گرم مواد بشامل؛ ارد دو قاشق شیر دو پیمانه نمک‌و فلفل و جوز هندی پنیر پیترا یک پیمانه
گراتن پاستا

دستور غذا

اول سس رو اماده میکنیم ترکیب ارد و شیر و نمک و فلفل و اورگانو در صورت تمایل کمی کره یا خامه میتونیم اضافه کنیم بعد جوش امدن حرارت کم کرده با همزن مداوم هم میزنیم تا گلوله نشود
سیب زمینی رو میپزیم رنده میکنیم داخل قالب چرب شده پخش میکنیم
پاستا رو با آب و نمک میپزنیم اب کش میکنیم
بیکن رو سرخ کرده سپس قارچ در اخر سس اضافه میشه پنیر پیتزا یا پروسس کمی رنده جوز
پاستا رو اضافه میکنیم بعد دو سه جوش روی سیب زمینی میریزیم در اخر روشو پنیر میریزیم
داخل فر با درجه ۱۸۰ ۱۵ دقیقه در اخر شعله بالا روشن بشه سطح پنیر طلایی بشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − هفت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من