یک و نیم لیوان ارد رو روی میز کار بریزید به همراه کمی نمک وسطشو گود کنید
دو تا تخم مرغ وسطش بشکونید آروم تخم مرغو به خورد خمیر بدین
در همین مرحله یه قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم
اگر نداشتین روغن مایع
خمیر بسیار منسجمیه
به همین شکل خمیر ووجمع کنین و ورز بدین
اگر خیییلی پودری بود و جمع نمیشد یه قاشق دیگه روغن اضافه کنید
خمیر منسجم و یکدستی بدست میاد مطابق فیلم
تو پلاستیک میزاریم دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه
بعد نیم ساعت رو میز کار با وردنه سنگین باز میکنیم
مطابق فیلم کاملا نازک باز بشه
اگر دستگاه پاستا زن دارید دیگه نیاز ندارین با وردنه نازک کنین از دستگاه چند بار رد کنین نازک میشه
حالا به هر شکلی بخواین میتونین برش بزنین
لازانیا
فتوچینی
راویولی …
یا مثل من با رولت بر اینمدلی برش بزنین
اب رو با مقداری نمک و خیلی کم روغن به جوش میاریم
پاستا رو داخل اب در حال جوش میریزیم
تایم دقیق نمیگم
چون اینجا بستگی به قطر خمیرتون داره
در حدی که زیر دندونتون یکم دندونگیر باشه
خیلی بپزه خمیری میشه و تو سس بره له میشه
خیلی مهمه این نکته
بعد آبکش کرده داخل سس اماده میریزیم
دو دقیقه با سس قل بخوره تا سس به خورد پاستا بره
توجه کنین مدام پاستا رو هم نزنیین
همیشه یادتون باشه بعد ابکش اندازه یه لیوان اب پاستا رو نگه دارین
اگر دیدین سستون خشکه خیلی کم از اب پاستا تو سس بریزین همزمان که سس رقیق میشه
به خورد پاستا بره
#میتبال_پنیری
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده وونمک و فلفل ورز میدیم
اندازه یه گردو خیلی کوچیک برمیداریم داخلشو گود میکنیم
مقداری پنیر گودا مرکزش میزاریم و گوشت رو جمع میکنیم
نیم ساعت داخل یخچال استراحت میکنه
با مقداری خیلی کم روغن سرخ میکنیم حرارت ملایم باشه
#سس_پستو_قرمز
گوجه فرنگی پوست گرفته پوره شده یک لیوان
رب فلفل دلمه قرمز دو قاشق غ
اگر ندارین فلفل دلمه قرمز رو بلانچ کنین پوستشو بگیرین با گوجه پوره کنین
سیر دو حبه
روغن زیتون یک چهارم لیوان
گردو چرخ شده دو ق غ
ریحان تازه یه مشت
فلفل چیلی مقداری . فلفل سیاه . پاپریکا
پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
همه مواد بجز پنیر . داخل دستگاه میکس میشن و ترکیب
وقتی میتبال اماده شد سس رو بهش اضافه کنید
بجوشه تا جا بیفته و غلیظ بشه در اخر پنیر پارمزان اضافه بشه بعدم پاستا
مواد لازم:
یک و نیم لیوان ارد
دو تا تخم مرغ
یه قاشق روغن زیتون
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی