بنه آلفردو

مواد لازم:

‍ پاستا پنه ۲۰۰ گرم فیله یا سینه مرغ سیصد گرم خامه ۲۰۰ گرم شیر یک لیوان سیر یک دو حبه درشت قارچ ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد لیمو ترش یک عدد جعفری چاپ شده دو ق غ نمک و فلفل سیاه .پاپریکا. اویشن روغن زیتون پنیر پارمسان یک دوم پیمانه
Beneath Alfredo

دستور غذا

سینه مرغ را کمی بکوبید و برش عرضی بزنید با ادویه و رنده پوست لیمو و آب نصف برش از لیمو و یه حبه سیر رنده شده و روغن زیتون خوب مزه دار کنید حدود دو ساعت
سپس سینه یا فیله مزه دار شده داخل تابه استیک گریل کنید وقتی طرف گریل شد رو تخته کارتون بزارید از داغی که افتاد شروع به برش دادن نواری کنید با این کار بافت گوشتتون اب دار تر میشه و خشک نمیشه
پنه را با مقداری اب و نمک بپزید
در همین حین سس را اماده کنید یک عدد پیاز و سیر را خرد کرده تفت دهید تا سبک شود قارچ خرد شده را اصافه کنید کاملا تفت بخورد و نرم شود ابش نسوزد شیر و خامه را اضافه کنید و نصف پنیر پارمسان اویشن پاپریکا و نمک و فلفل اضافه کنید پاستا را ابکش کرده به شیر و خامه اضافه کنید جعفری چاپ شده را اضافه کنید پاستا باحرارت ملایم سه چهار دقیقه با سس روی حرارت هم میخورد تا سس به خورد بافت پاستا برود
سپس از رو حرارت برداشته و داخل ظرف سرو کشیده و با بقیه پارمسان جعفری و برش لیمو تزیین میکنیم
این غدا گرم سرو میشود
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من