سینه مرغ را کمی بکوبید و برش عرضی بزنید با ادویه و رنده پوست لیمو و آب نصف برش از لیمو و یه حبه سیر رنده شده و روغن زیتون خوب مزه دار کنید حدود دو ساعت
سپس سینه یا فیله مزه دار شده داخل تابه استیک گریل کنید وقتی طرف گریل شد رو تخته کارتون بزارید از داغی که افتاد شروع به برش دادن نواری کنید با این کار بافت گوشتتون اب دار تر میشه و خشک نمیشه
پنه را با مقداری اب و نمک بپزید
در همین حین سس را اماده کنید یک عدد پیاز و سیر را خرد کرده تفت دهید تا سبک شود قارچ خرد شده را اصافه کنید کاملا تفت بخورد و نرم شود ابش نسوزد شیر و خامه را اضافه کنید و نصف پنیر پارمسان اویشن پاپریکا و نمک و فلفل اضافه کنید پاستا را ابکش کرده به شیر و خامه اضافه کنید جعفری چاپ شده را اضافه کنید پاستا باحرارت ملایم سه چهار دقیقه با سس روی حرارت هم میخورد تا سس به خورد بافت پاستا برود
سپس از رو حرارت برداشته و داخل ظرف سرو کشیده و با بقیه پارمسان جعفری و برش لیمو تزیین میکنیم
این غدا گرم سرو میشود
نوش جاان