بیف استراگانف

مواد لازم:

فیله گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰ گرم پیاز درشت یک عدد سیب زمینی ژولین (رنده خلالی) سه عدد درشت قارچ اسلایس نیم کیلو نمک . فلفل سیاه . اویشن. رزماری . دارچین . پاپریکا لیمو تازه دو تا سه عدد روغن زبتون یه ق غ جعفری تازه چاپ شده سه ق غ مواد سس: بشامل سس قارچ اب گوشت نیم لیتر شیر دو پیمانه ارد چهار ق غ خامه صد گرم کره ۳۰ گرم روغن مایع ۲۰ تا سی گرم سیر دو حبه درشت نمک و فلفل به میزات تست مزه پاستا فرمی یک نصف بسته
Beef Straganoff

دستور غذا

فیله گوشتو بصورت ژولین (خلال باریک) خرد میکنیم
داخل کاسه گود ریخته تمام ادویه بجز نمک به همراه پیاز و روغن زبتون اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم داخل یخچال سه چهار ساعت بمونه مزه دار بشه
بعد این تایم داخل قابلمه میریزیم و خوب تفت میدیم همینکه رنگ گوشت عوض شد و عطر دلپذیر ادویه ها بلند شد بهش حدود یک لیتر آب اضافه میکنیم اجازه میدیم گوشتمون بپزه ور انتهای پخت حدود نیم لیتر اب گوشت یا عصاره بجا بمونه در اواخر پخت نمک میریزیم
سیب زمینی ها رو هم سرخ میکنیم
قارچ رو داخل تابه با مقداری کره و اب لیمو تفت میدیم
حدود سی گرم کره و بیست گرم روغن رو داخل تابه ریخته و سیر له شده رو تفت میدیم فقط در حدی که عطرش بلند شده سپس آرد رو اضافه میکنیم مقداری تفت بخوره در حدی که بوی خامی گرفته بشه بعد شیرو اروم اضافه کرده شعله رو کم باشه حتما با همزن مفتولی مدام هم میزنیم نیم لیتر عصاره گوشت که حتما صاف شده باشه رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم حدود بیست تا نیم ساعت روی شعله ملایم باید هم بخوره تا سس نصبتا غلیضی بدست بیاد نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و تست مزه اگه لیمو نیاز داشت میزنیم خامه رو اضافه میکنیم سپس قارچو اضافه میکنیم و در اخر گوشت شعله خیلی ملایم باشه اگه سستون سفت شد اب گوشت اضافه کنید در اخر جعفری تازه و نیمی از سیب زمینی سرخ شده سپس داخل ظرف سرو میکشیم و با سیب زمینی تزیین میکنیم
من اینبار با پاستا سرو کردم تمام این مراحلو انجام دادم در انتها پاستا پخته شده رو هم در انتها به مواد اضافه کردم بعد سرو کردم
پخت پاستا باید کامل باشه مث زمانی که میخواین سالاد پاستا درست کنید .
پ:ن : حرارت هنگام پخت سس ملایم باشه مدام باید هم بخوره در این حین به هیچ وجه سس رو ترک نکنید اگه احیانا گلوله شد با شیر یا اب گوشت رقیق کنید و با همزن مفتولی بزنید و از صافی رد کنید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من