بنه با سس ترخون

مواد لازم:

روش اول مواد لازم: آرد سه ق غ شیر نیم لیتر خامه صد گرم قارچ ۲۵۰ گرم کره سی گرم سیر دو حبه استاک مرغ یا سبزیجات یک لیوان اورگانو . پاپریکا.فلفل سیاه .نمک پنیر پارمزان یک دوم پیمانه روش دوم مواد لازم خامه صبحانه یک بسته استاک سبزیجات یا مرغ دو لیوان لیوان سیر دو حبه کره دو ق غ پنیر پارمزان یک دوم پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه ترخون چاپ شده دو ق غ پنه پاستا پنه ۳۰۰ گرم سینه یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم خلال شده سیر دو حبه له شده روغن زیتون سه ق غ نمک و فلفل سیاه پاپریکا اویشن به میزان لازم
Pasta tarragon sauce

دستور غذا

این سس به چند روش تهیه میشه بنا بر خوراکی که میخواین سرو کنین
برای پاستا دو روشه که من هر دو رو توضیح میدم
روش اول
طرز تهیه:
قارچ رو اسلایس کنید .سیرو با کره کمی تفت بدیددعطرش که بلند شد آرد رو اضافه کنید پنج دقیقه تا بوی خامی آرد گرفته بشه شیر ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید همزمان با همزن مفتولی هم بزنید تا اگر گلوله ای بود باز بشه
قارچ را جدا گانه تو تابه تفت میدیم اجازه میدیم اب بندازه و نرم بشه بعد به همراه اب قارچ داخل سس میریزیم .عصاره مرغ و ادویه ها رو اضافه میکنیم حدود بیست تا نیم ساعت حتماا با حرارت ملایم بالاسرش هستیم و هم میزنیم
تا سسمون به عمل بیاد نه خیلی شل نه سفت در اخر ترخون چاپ شده رو به میزان دو ق غ به سس اضافه میکنیم بعد چند قل تست مزه و از رو حرارت برمیداریم پنیر رو اضافه میکنیم
خامه رو جدا تو یه کاسه بریزید از مایه سس کمی داخل خامه ریخته و یکدستش میکنیم اینکار باعث میشه خامه هم دما با سس بشه و نبره به به سس اضافه میکنیم در سس رو بزارید تا جا بیفته و دم بیاد بدون حرارت دادن!
سس اماده سرو هست.
روش دوم
طرز تهیه
کره رو داخل تابه میریزیم سیر له شده را تفت میدین همینکه عطرش بلند شد قارچ رو اضافه میکنیم قارچ که نرم شد و آب انداخت ترخون رو اضافه کنید چند ثانیه تفت بدید سپس استاک مرغ و خامه نمک و فلفل سیاه و اویشن بزنین همینکه شروع به جوشیدن کرد از رو حرارت بردارید
پنیر رو اضافه کنید
پنه
طرز تهیه
سینه یا فیله رو با مواد ذکر شده مزه دار میکنیم حدود دو ساعت
سپس داخل تابه گریل میکنیم دو طرفشو سرخ میکنیم بعد
پنه رو هم با مقداری اب و نمک میپزیم طوری که زیر دندون نیاد و نرم باشه تقریبا
پاستا رو بعد ابکش داخل سس بریزید مرغ رو هم اضافه کنید اجازه بدید یکی دو دقیقه داخل سس قل بخوره و سپس سرو کنید
اگه سستون خیلی غلیظ شد کمی اب پاستا اضافه کنید
اب پاستا رو بعد ابکش دور نریزید برای رقیق کزدن سستون استفاده کنید
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من