طرز تهیه دیپ:
کره را ذوب میکنیم آرد را به کره اضافه کرده و تفت میدهیم
شیر را اضافه کرده و با همزن تند هم میزنیم تادصاف و یکدست شود حرارت ملایم باشد تا آرد پخته شود
پنیررا اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سس غلیظ شود در اخر فلفل سفید اضافه میکنیم
طرز تهیه پاپاس:
سیب زمینی رو خوب با اسکاچ بشویید هم با پوست هم بی پوست میتونین این پاپاس رو تهیه کنید
من به دو روش حلقه ای و خلال درست کردم
اندازه اسلایس سلیقه ایه میتونین قطر زیاد یادکم اسلایس کنین
من به دو روش هم نازک هم کلفت درست کردم
اگر دوست دارید سیب زمینیتون خشک تر و کرانچی تر باشه اسلایستون باریک تر باشه
اگر بافت نرم سیب زمینی رو بیشتر دوس دارین احساس کنین برشهاتون ضخیم تر باشه
داخل قابلمه اب جوش بیارین نمک اضافه کنید سیب زمینهای برش خورده رو داخل اب جوش بریزید زمان نمیگم چون به جنس و سایز برشتون بستگی داره
در حدی پخته بشه که خیلی نرم نشه و بافت سیب زمینی از بین نره ووشکل خودشو حفظ کنه
بعد ابکش کنید و داخل اب سرد بندازید
حدود پنج دقیقه بعد رو حوله بچینید خشک بشه
نمک و ادویه بزنین
داخل کاسه تخم مرغ بشکونین تمام ادویه ها رو بجز نمک طعمدار اضافه کنید خوب با همزن بزنید
سیب زمینی ها رو داخل تخم مرغ بزارید حدود سی ثانیه
پودر پانکو رو نیمکوب کنید و سیب زمینی ها رو داخل پودر پانکو بزنید
اگر میخواین روکش قوی تری داشته باشد یکبار دیگه تو تخم مرغ سپس تو پانکو بزنین
روغن هم از قبل خوب داغ بشه و سیب زمینی ها رو داخل روغن داغ سرخ میکنیم سپس روی حوله کاغذی روغنگیری میکنیم
و در کنار دیپ گودا سرو میکنیم
نوووش جاان
کپی بدون ذکر منبع ممنوع