پنیر موزارلا

مواد لازم:

دو لیتر شیر که حتماا باید لبنیاتی باشه استفاده کردم یک عدد لیمو ترش حتما تازه قرص مایه پنیر از داروخانه میتونین بگیرین و نمک دماسنج هم نیاز دارین که دمای شیر رو‌کنترل کنین
mozzarella cheese

دستور غذا

شیر رو روی حرارت ملایم بزارین همینطور که داره گرم میشه
یدونه لیمو رو اب بگیرین و کم کم اضافه کنین و هم بزنین
شیر حالت بریده به خودش میگیره
دمانسج تو شیر باشه کم کم باید به ۳۸ درجه برسه
در همین حین یک چهارم قرص پنیر رو داخل کمی اب حل کنید به شیر اضافه کنید اروم هم بزنین دما به ۳۸ رسید حرارت رو خاموش کنین در دیگ رو بزارین به مدت ۱۵ دقیقه
بعد این تایم در دیگ رو بردارین پنیر رو برش زده و ابش کنین اب پنیر رو داخل قابلمه منتقل کنین
بهش مقداری نمک اضافه کنین
بزارین پنیر حسابی ابش بره و خودشو بگیره
دوره زیر اب پنیر رو روشن کنین دما رو به ۷۵ درجه برسونین داغی اب رو باید حس کنین تکه های پنیر رو داخل اب پنیر بزارین و با دست شروع به ماساژ دادن پنیر کنین اصلا نزارین پنیر سرد بشه هر چی بیشتر داغل اب گرم بره و ماساژ بکیره زودتر کشی میشه
وقتی به کش مورد نظر رسید و بافت منعطفی گرفت تو دستتون چونه بگیرین به هر چونه ای که دوست دارین یه ظرف آب یخم کنار دستتون باشه چونه های پنیر داخل اب یخ قرار داده به مدت ۱۵ دقیقه بعد داخل ظرف مورد نظر و اب پنیر نمکی داخل یخچال به مدت یک هفته قابل نگهداریه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 14 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من