گوشت را با پیاز و سیر و فلفل دلمه و نمک و ادویه مغز نان باگد خوب مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم
پیاز داغ میکنیم گوشت رو بصورت کوفته ریزه در میاریم داخل روغن سرخ میکنیم
پوره گوجه یا رب را اضافه میکنیم کمی فلفل دلمه خرد شده خوب تفت میدیم
مقداری آب جوش اضافه میکنیم
اجازه میدیم تا گوشت مغز پخت بشه و سس غلیظ بشه
یه قابلمه اب جوش میاریم مقداری نمک میریزیم
اسپاگتی رو داخل آب جوش ریخته اجازه میدیم مغز پخت بشه سپس ابکش میکنیم و داخل سس میریزیم حدود پنج دقیقه داخل سس بجوشه تا سس به خورد پاستا بره در اخر مقداری جعفری تازه و سپس سرو میکنیم