کروکت سیب‌زمینی

مواد لازم:

سیب زمینی اب پز چهار عدد پوره شده و خنک شده نمک و فلفل وزردچوبه پودر سیرو اویشن به میزان لازم مواد میانی: سلیقه ایه . مرغ یا گوشت پخته شده به همراه سبزیجات. یا ژامبون و سبزیجات . پنیر گودا و پنیر پیتزا مواد سوخاری: ارد سفید دو لیوان ارد سوخاری ادویه دار دو لیوان تخم مرغ دو عدد درشت سس مخصوص سرو : کچاپ . ساندویچ .انبه. سالسا
Potato croquettes

دستور غذا

سیب زمینی رو پخته و اجازه بدید کااملا خنک بشه بعد پوره کنین
نمک و فلفل وزردچوبه اویشن بزنید و خوب مخلوط کنید
مواد میانی رو هم اماده کنید کاملا خنک باشه
از مواد سیب زمینی اندازه نارنگی کوچیک بردارید تو دست ورز بدید مرکزشو باز کنید از مواد داخلش یه مقدار بریزید یکمم پنیر بعد لبهاشو بچسبونید و خوب منسجم کنید و تو دست فرم بدید
همه رو که اماده کردید داخل یخچال یکساعت استراحت کنه تا کااملا سرد بشه
حالا میریم سراغ سوخاری کردن
در مورد سوخاری بگم که صحیح ترین سوخاری به همین روشیه که میگم میبینم بعضی از دوستان اموزش غلط میدن و خواستم حتما عنوان کنم که روش صحیح رو بدونید
تخم مرغا رو کاملا میزنیم از لختگی دربیان و یکدست بشه
ارد سفید و سوخاری رو در ظرف جدا بریزید
کروکتها رو اول در ارد سفید بزنی حتمااا حتما اول ارد سفید تو همه نوع سوخاری به همین شکله .آرد سفید یه حالت کاور به بافت و شکل ظاهری اون سوخاری شما میده پس اول داخل ارد سفید بزنید ترجیحا ارد سفید ارد اصافه رو بتکونید همینکه یه لایه نازک دورشو بگیره کافیه
بعد داخل تخم مرغ زده شده غوطه ور میکنیم بعد اون داخل پودر سوخاری .
خوب در مرحله میتونید بخاطر اینکه لایه سوخاریتون ضخیم تر بشه یکدور دیگه داخل تخم مرغ زده و دوباره پودر سوخاری بزنید
یا اینکه همون یه مرحلیه برید
حالا در این مرحله اگه وقت کافی داریدکروکتا رو دوباره داخل یخچال بزارید یکساعت قبل سرو سرخ کنید یا اینکه همون موقع سرخ کنید
ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب میکنید حتما به سایز کروکتتون باشه بیشتر از دو تا داخل ظرف نزارید ظرف حتما گود باشه روغن مخصوص سرخکردنی و حتماا داغ باشه
یه نکته در مورد داغ کردن روغن برای سوخاری بگم اینکه هیییچ وقت با شعله زیاد روغنتونو داغ نکنید همینکه باعث میشه روغن بسوزه و اینکه داغی کاذب میده وقتی روغن با شعله ملایم گرم و داغ میشه میتونید دماشو کنترل کنید در نتیجه سوخاریهاتون خوشرنگ و یکدست و مغز پخت میشه
بعد سرخ شدن کروکتا رو روی حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافه خارج بشه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.7 / 5. شمارش آرا: 7

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + ده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من