فیله سوخاری

مواد لازم:

فیله مرغ شش عدد تخم مرغ دو عدد پیاز یک عدد رنده شده سیر یک حبه درشت رنده شده اب لیمو دو ق غ و پوست لیمو یک ق چ نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم ارد سفید و پودر سوخاری ادویه دار به میزان لازم
Fried fillets

دستور غذا

فیله را داخل کیسه فریزر کذاشته و با بیفتک کوب بکوبید اروم کمی بکوبید
مواظب باشید گوشت پاره نشود
سپس با فلفل سیاه پودر عصاره مرغ و پیاز و سیر رنده شده پاپریکا کمی نمک اب زعفران و اب لیمو و پوست لیمو مزه دار کنید پنج تا شش ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار شود

تخم مرغ را داخل ظرف گودی شکسته و با چنگال خوب بزنید کمی نمک و فلفل به تخم مرغ بزنید
آرد سوخاری و ارد سفید را هر کدام در ظرف جدا بریزید
مرغهای مزه دار شده را اول داخل آرد سفید بغلطاتید سپس داخل تخم مرغ زده شده غلطانده و در آخر داخل پودر سوخاری بزنید کاملا پوشش بدید
داخل تابه گود روغن مایع سرخکردنی بریزید تا داغ شود بعد فیله های نیمه اماده را داخل روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید هر دو طرف که سرخ شد روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه کشیده شود

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + یازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من