قارچ سوخاری رستورانی

قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم

قارچ ریز یکدست ۵۰۰ گرم آرد سفید یک کیلو آب یخ نیم لیتر ادویه : نمک یک ق چ فلفل قرمز نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ پاپریکا یک ق چ پودر پیاز یک ق چ روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم سس: شیر پنیر پروسس و پنیر چدا

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×