پیراشکی مرغ و گوشت

مواد لازم:

مواد فلینگ: هم مواد گوشتی هست . گوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و ادویه فلینگ دوم هم مرغ و قارچ و فلفل دلمه و ادویه پنیر گودا پنیر پیتزا سس کچاب
Chicken meat dumplings

دستور غذا

مواد فلینگ: هم مواد گوشتی هست . گوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و ادویه
فلینگ دوم هم مرغ و قارچ و فلفل دلمه و ادویه
پنیر گودا و پنیر پیتزا و سس کچاپ بعد سرد شدن مواد بهشون اضافه میشه
چونه های خمیرم پنجاه گرمیه با وردنه باز میشه از مواد فلینگ مرکز گذاشته میشه و قسمت دیگه خمیر برگردونده میشه و لبه های خمیر را کمی با اب مرطوب و خوب میبندیم
بیست دقیقه روشونو پوشانده تا دوباره حجم بگیرن
سپس رومال میزنیم
ترکیب تخم مرغ کامل کمی اب زعفران و کمی ارد خوب با چنگال میزنیم و با برس روی پیراشکیها میکشیم روشونم کمی کنجد میپاشیم
داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره در اخر روی نانها رو کمی گریل میکنیم
نوش جااان
شما میتونید چونه هاتون تا ۶۰ ۷۰ هم بگیرید من چون کنار فینگرام میخواستم زیبا به نظر بیان کوچیک زدم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − هفت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من