ارد الک بشه
تمام مواد خشک مخلوط بشه
یک لیوان آرد اضافه بشه مخلوط کنید
نصف لیوان اب باقی مانده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه
امکان داره تمام اب استفاده نشه
سپس کره رو اضافه کنید یه خمیر تقریبا چسبناکی بدست میاد
خمیرو روی میز کار آرد پاشی انتقال بدید و پانزده دقیقه خمیرو ورز بدید
ارد اضافه به خمیر نزنین
اگر خیلی چسبناک بود سطح میز کار رو اردی کنید یا دستتون رو اردی کنید
وقتی خمیر صاف و یکدست شد شکل چونه درش بیارین داخل یه کاسه با دو برابر گنجایشش که چرب کردین بزارین روی سطح خمیرو چرب کنید روی کاسه سلفون بکشید و یه حوله نازک رو کانتر اشپزخونه بزارید کنار پنجره نباشه
به مدت یک ساعت
طرز تهیه برگر:
تمام مواد گوشت را مخلوط کنید خوب ورز بدید
بعد به شش قسمت تقسیم میکنیم و چونه میگیریم
برای هر برگر به دو چونه نیاز داریم
داخل پیش دستی سلفون بکشید یه چونه گوشت داخلش پهن کنید خیلی نازک پهن نکنید دو ورقه پنیر بزارید چونه بعدی گوشت رو پهن کنید رو لایه اول بزارید
و کاملا بهم بچسبونید خیلی به خمیر فشار نیارین
برگر قالب خورده رو داخل یخچال یکساعت یا داخل فریزر پانزده دقیقه استراحت بدید
بعد میتونید به دو روش پخت کنید یا روی گریل کباب کنید یا توی تابه سرخ کنید
حرارت متوسط رو به پایین باشه تا گوشت معزپخت بشه
سمت دیگه گوشتم پخت کنین بعد روی شبکه سیمی بزارید تا روغن اضافه خارج بشه و گوشت خنک بشه
بعد یکساعت خمیرو هواگیری کنید و کمی ورز بدید به سه چونه مساوی تقسیم کنید و با وردنه باز کنید داخل سینی چرب شده که دو برابر قطر برگر هست خمیرو پهن کنید
مرکز خمیر کمی سس بزنید(ترکیب کپاپ.خردل.گلوریا) بعد برگر خنک شده رو بزارید و دور خمیرو جمع کنید بیارید مرکز کار و خوب بهم بچسبونید
اهسته خمیر و برگر رو برگردونید سطحشو صاف کنید روی خمیر رو به مدت ده دقیقه بپوشونید
بعد با رومال (ترکیب زرده و خامه صبحانه) رومال کنید روش کنجد بپاشید و داخل فر از نیم ساعت قبل گرم شده بزارید به مدت نیم ساعت درجه فر ۱۸۰
بعد این تایم شعله بالا روشن کنید سطح نونتون رنگ بگیره
کپی بدون ذکر منبع ممنوع