گوشت رو دو بار چرخ میکنیم
پیاز رنده و اب گرفته به همراه ادویه و نمک
خوب هم خورده و ورز داده داخل یخچال میزاریم دوساعت خنک بشه
بعد چونه کرده قالب میزنیم
قالب ۱۴ سانتی بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ قالب میخوره
داخل فریزر یکساعت استراحت داده و سپس گریل یا کباب میکنیم
حتما از تابه چدن استفاده کنین
علتشو شما بگین ؟؟
خوب که داغ شد کمی با روغن چرب کنین
برگر ها رو داخل تابه بندازین
سعی کنین دونه دونه یا نهایتا دو تا دوتا داخل تابه بندازین
به حرارت و سایز تابه توجه کنین
شعله و تابه باید مناسب هم باشن
هر سمت برگر بین چهار تا شش دقیقه بسته به قطر برگر طول میکشه سرخ بشه
بعد سرخ یکم استراحت بدید
نان برگر رو حتما تست کنین خوشمزه تررمیشه
به دلخواه چیدمان رو انجام بدین
مواد لازم:
سردست گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوساله ۲۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفند ۲۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
تفاله پیاز ۳۰۰ گرم
ادویه همبرگر ۲۵ گرم
نمک ۱۵ گرم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.3 / 5. شمارش آرا: 3
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی