قارچ شکم‌پر سوخاری

مواد لازم:

قارچ درشت ده عدد پیاز یک عدد سبزی شامل گشنیز و جعفری و شنبلیله و برگ سیر ریز شده نصف لیوان پنیر پروسس یک لیوان .ادویه شامل فلفل سیاه و قرمز ووپودر آویشن مواد سس تخم مرغ یک عدد آرد سه قاشق آب یک لیوان نمک .پودر سیر. آویشن.فلفل سیاه
Abdominal fungus

دستور غذا

از قارچ درشت استفاده کنید پایه‌های قارچ را خارج کنید اگر قارچ تیره ای داشتید پوست بگیرید در غیر این صورت نیاز نیست سپس قارچ ها را داخل آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه پخت کنید داخل آب کمی سرکه سفید بریزید تا رنگ قارچ ها سفید بماند سپس قارچ ها را داخل آب سرد به مدت دو دقیقه قرار دهید بعد آبکش کنید آبش که خارج شد روی حوله پهن کنید تا کاملاً آب قارچ خارج شده و قارچ خشک شود
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن کاملاً تفت داده در حد طلایی سپس پایه‌های قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید قارچ ها را تفت دهید سپس سبزی شامل جعفری گشنیز و شنبلیله و برگ سیر را که ریز خورد کردید به قارچ اضافه کنید سپس ادویه شامل نمک فلفل سیاه فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و خوب تفت بدید سپس کنار بگذارید تا مواد خنک شود سپس پنیر پروسس را اضافه کنید از مواد داخل شکم قارچ را کاملا پر کنید و با پشت قاشق کاملا فشار داده تا از مواد پر شود
در این مرحله اگر خواستیم قارچ سوخاری درست کنیم باید قارچ ها را به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار داده تا پنیر و مواد با قارچ منسجم شده و کمی سفت شود ولی یخ نزند !!
اگر سوخاری نخواستیم می‌توانیم روی سطح قارچ را پنیر پروسس ریخته داخل فر زیر گریل قرار دهیم در حدی که پنیر طلایی و ذوب شود
برای درست کردن قارچ سوخاری نیاز به خمیر داریم خمیر شامل یک عدد تخم مرغ سه قاشق آرد یک لیوان آب نمک پودر سی پودر آویشن و فلفل سیاه خوب مواد را با هم ترکیب کرده تا به سه نسبتاً غلیظی به دست آوریم قارچ هایی را که نیم ساعت داخل فریزر گذاشتیم را خارج کرده داخل داخل سس خمیر می غلتانیم و سپس داخل پودر سوخاری زده و کاملاً از پودر یا ارد سوخاری پوشش می‌دهیم اگر روکش ضخیم تری خواستیم دوباره این مرحله تکراررمیشود ینی دوباره سس خمیر و دوباره پودر سوخاری روغن را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط داغ می کنیم این قارچ ها نیاز به تایم پخت طولانی ندارند چون تمام مواد تشکیل دهنده و خود قارچ پخته شده و آماده هستند فقط در حد چند ثانیه داخل روغن قرار می دهیم تا سطح قارچ ها سوخاری و طلایی شود بعد از روغن خارج کرده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود سپس با سیب زمینی چیپسی یا خلالی و سس مخصوص سرو می کنیم
.
نکات: از آرد سوخاری میتوان بجای پودر سوخاری استفاده کرد

 

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − ده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من