انبه رسیده دو عدد
پوست گرفته از هسته جدا کنید و یک سوم از انبه ها را نگینی خرد کنید ما بقی رو درشت خرد کنید
چهار لیوان اب
یک سوم شکر
رو روی حرارت بزارید همینکه اب جوش زد انبه های درشت رو بهش اضافه کنید ده دقیقه اجازه بدید انبه ها داخل آب جوش نرم بشه و شربت کمی غلظت بگیره بعد از رو حرارت بردارید خنک بشه
سپس داخل مخلوط کن میکس کنید داخل پارچ بریزید به دلخواه مقداری تخم شربتی رو که از نیم ساعت داخل اب جوش خیس دادید رو داخل رانی بریزید .پودر یخ اضافه کرده و سرو کنید
نوش جان
نکته: ترجیحا میوه رسیده باشه چون شیرین تر و عطر بهتری داره
میزان شکر کم و زیاد میتونه بشه به ذائقه خودتون
از میوه های ترکیبی هم میتونین استفاده کنین مثل انبه و موز یا انبه و هلو . یا هلو به تنهایی یاموز . شلیل هم عالیه
اگر به لحظه خواستید سرو کنید پودر یخ رو با انبه تو مخلوط کن ریخته با هم میکس کنید
در غیر اینصورت موقع سرو یخ اضافه کنید
این روش اینکه انبه و اب و شکر رو جوشاندیم به ماندگاری رانی شما کمک میکنه تا سه روز داخل شیشه تو یخچال قابل نگهداریه