نان کندو

نان کندو

مواد لازم

مواد لازم نان: شیر / دو سوم پیمانه ( 158 میلی لیتر ) مایه خمیر / 2 قاشق چایخوری ( 10 گرم ) شکر / 1 قاشق چایخوری ( 5 گرم ) آرد / 2 پیمانه ( 280 گرم ) پودر شکر / 3 قاشق غذاخوری ( 45 گرم ) نمک / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم ) بیکینگ پودر / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم ) کره ذوب شده / 2 قاشق غذاخوری ( 30 گرم ) پنیر خامه ای / ¾ فنجان ( 170 گرم ) گردوی خرد شده / 1 پیمانه کره برای چرب کردن تابه / 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر ) شیر برای رومال نان / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) مواد لازم شربت: شکر / 1 پیمانه ( 200 گرم ) آب / 1 پیمانه ( 237 میلی لیتر ) گلاب / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) آب لیمو / ½ قاشق چایخوری ( 2.5 میلی لیتر )

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×