۱ لیوان شکر و ۱ لیوان آب را مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید و ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آب لیمو و گلاب را اضافه کرده، ۵ دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
۵ گرم شکر را با دو سوم پیمانه شیر ولرم مخلوط کرده، هم بزنید و سپس ۱۰ گرم مایه خمیر را به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
آرد، پودر شکر، نمک، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. در آخر کره ذوب شده و خمیر مایه آماده را به آرد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید تا مواد به خورد هم برود. سپس خمیر را سریع جمع کرده و داخل ظرفی قرار داده و روی آن را با یک حوله نمدار بپوشانید
و به مدت ۲ ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر آماده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر بخش را به شکل یک استوانه شکل دهید و هر استوانه را به ۱۶ چانه کوچک تقسیم کنید. در پایان ۳۲ تکه خمیر خواهید داشت.
یک قالب ۲۳ سانتی را با کره سرد چرب کنید.
هر تکه از خمیر را باز کرده یک قاشق چایخوری پنیر و کمی گردوی خرد شده در وسط خمیر بگذارید
و خمیر را از اطراف جمع کرده و در کف دست گرد کنید و سپس داخل قالب بگذارید.
تمام خمیر را به همین شکل گرد کنید و با کمی فاصله داخل قالب بچینید.
برای داخل خمیر میتوانید سیب پخته شده، یک تکه شکلات، کره بادام زمینی، خرمای له شده، کشمش، نارگیل شیرین، مارمالاد و یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید.
در انتها روی نان را با برس کمی شیر بمالید.
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
روی نان را با یک حوله نمدار بپوشانید و ۲۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
از داخل فر بیرون آورده و شربت سرد شده را روی آن بریزید
و بعد از ۱۰ دقیقه آماده سرو خواهد شد.
این نان بدون شربت هم بسیار خوش خوراک است و میتوانید هم با شربت و هم بدون شربت سرو کنید.
منبع :مامی سایت
دوستان این رسپی اصلی نان کندو بود که من مقداری تغییر بنا به سلیقه خودم انجام دادم
پ. ن: من مواد بین خمیر رو شکرو دارچین و گردو ریختم
رومال نان کمی شربت غلیظ و خامه و یدونه زرده رو مخلوط کردم و رومال زدم
روی نان هم شربت نربختم