خمیر سیر

مواد لازم:

سیر
Garlic paste

دستور غذا

دو روش خمیر سیر .
#روش اول :سیرپوست +روغن و نمک داخل غذاساز میکس و خمیری بشه .
روش دوم : سیر با پوست داخل روغن ۸ ساعت بمونه بعد رداخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید میره تو فر گرم شده درجه ۱۷۰ اگه حرارت فرتون زیاده کمتر کنین در حدی باید بمونه که سیر کاملا بپزه و خوب نرم بشه پوستشم طلایی بشه بعد بزارین خنک شه پوستشو بگیرین بادهمون روغنی که خیسوندین تو دستگاه غذاساز با کمی نمک پوره کنین
داخل شیشه تمیز و در بسته بریزین حتما یه لایه روغن روی سطح سیر رو بگیره .
مدت نگهداری با رعایت نکاتی که گفتم داخل یخچال به مدت یکسال
.
موارد مصرف
انواغ غذا،خوراک ،سوپ .انواع مرینیت گوشت و مرغ ووماهی و سبزیجات، انواع سس غذایی و سالاد
.
روش اول رو بیشتر برای مرینیتها وغذا پیشنهاد میکنم روش دوم که عطر ملایمتری رو داره برای سالاد ها و بورانی ها….
.
هر دو روش عالیه بهتون پیشنهاد میکنم هردو رو امتحان کنید .
روش اول در دراز مدت یکم تغییر رنگ میده که میتونین با اینکاری که میگم روند رنگو کاهش بدید
به این صورت که اگر در حجم زیاد میخواین درست کنید حتما ظرف جلو دستیتون رو کوچیک انتخاب کنید چون هر بار که شما در شیشه رو بازو بسته میکنید هوا وارد شیشه میکنید و باعث میشه رنگ سیرتون برگرده ولی شیشه کوچیک باشه تا بیاد تغییر رنگ بده شما تمومش کردید .
با این روش شیشه بزرگتون خییلی دیرتر و کمتر تغییر رنگ میده و البته روی طعم و مزه هیچ اثری نمیزاره فکر نکنین خرابه
روش دوم رنگش ثابته

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.8 / 5. شمارش آرا: 5

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 7 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من