مایه خمیر و شک و اب گرم رو مخلوط کرده درپوش گذاشته تا عمل بیاد
ارد ها رو داخل کاسه ریخته اب و مایه خمیر عمل اومده و یک سوم از روغن زیتون و نمک رو با هم مخلوط میکنیم اگه خیلی خشک بود کمی اب میریزیم اگه خیلی شل بود خیلی کم کم ارد اضافه میکنیم و خمیرو کامل ورز میدیم تا لطیف بشه داخل کاسه چرب شده میگذاریم روشو با روغن زیتون چرب میکنیم روی ظرف رو سلفوندکشیده و با حوله یا پارچه ضخیم گرم ترین جای آشپزخانه گذاشته تا عمل بیاد بعد دوساعت خمیر حجم گرفته خمیرو هوادی داده و نصف دیگه روغن زیتونو اضافه میکنیم و دوباره روشو میپوشونیم حدود نیم ساعت دوباره یه ورز کوچیک میدیم و داخل سینی به فر پنج میل باز میکنیم بقیه روغن رو به خورد خمیر میدیم دوباره روشو میپوشونیم و نیم ساعت دیگه استراحت سپس سبزیجات را روی خمیر پهن میکنیم ادویه ها را روی خمیر میپاشیم و همینطور پنیر پارمزان رنده شده
داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت بیست تا ۲۵ دقیقه میپزیم یکمم روشو در اخر گریل میکنیم
این نون بخاطر روغن زیتون چربه خودش به تنهایی یه وعده غذا میشه یا حتی میان وعده
و یا اینکه کنار سوپ کامل و تکمیل میشه
بسیاار خوشمزه و لذیذه
بافت بسیار تردی داره
مت پیشنهاد میدم حتمااا از روغن زیتون بکر استفاده کنید تا از طعم واقعی این نون لذت ببرید
امیدارم تست کنید و از خوردنش لذت ببرید
نوش جااان