مایه خمیر و شک و اب گرم رو مخلوط کرده درپوش گذاشته تا عمل بیاد
ارد ها رو داخل کاسه ریخته اب و مایه خمیر عمل اومده و یک سوم از روغن زیتون و نمک رو با هم مخلوط میکنیم اگه خیلی خشک بود کمی اب میریزیم اگه خیلی شل بود خیلی کم کم ارد اضافه میکنیم و خمیرو کامل ورز میدیم تا لطیف بشه داخل کاسه چرب شده میگذاریم روشو با روغن زیتون چرب میکنیم روی ظرف رو سلفوندکشیده و با حوله یا پارچه ضخیم گرم ترین جای آشپزخانه گذاشته تا عمل بیاد بعد دوساعت خمیر حجم گرفته خمیرو هوادی داده و نصف دیگه روغن زیتونو اضافه میکنیم و دوباره روشو میپوشونیم حدود نیم ساعت دوباره یه ورز کوچیک میدیم و داخل سینی به فر پنج میل باز میکنیم بقیه روغن رو به خورد خمیر میدیم دوباره روشو میپوشونیم و نیم ساعت دیگه استراحت سپس سبزیجات را روی خمیر پهن میکنیم ادویه ها را روی خمیر میپاشیم و همینطور پنیر پارمزان رنده شده
داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت بیست تا ۲۵ دقیقه میپزیم یکمم روشو در اخر گریل میکنیم
این نون بخاطر روغن زیتون چربه خودش به تنهایی یه وعده غذا میشه یا حتی میان وعده
و یا اینکه کنار سوپ کامل و تکمیل میشه
بسیاار خوشمزه و لذیذه
بافت بسیار تردی داره
مت پیشنهاد میدم حتمااا از روغن زیتون بکر استفاده کنید تا از طعم واقعی این نون لذت ببرید
امیدارم تست کنید و از خوردنش لذت ببرید
نوش جااان
مواد لازم:
ارد نان فانتزی دو پیمانه
ارد سمولینا دو سوم پیمانه
روغن زیتون دو سوم پیمانه
مایه خمیر یک ق غ
شکر یک ق مرباخوری
نمک یک ق چایخوری
اب گرم یک دوم پیمانه
اب یک پیمانه
مواد تاپینگ:
زیتون . رزماری . گوچه چری یا گیلاسی. ادویه ایتالیایی . نمک دریایی .پاپریکا . سیر یادپودر سیر به دلخواه
پنیر پارمزان مقداری
میتونید بجای گوجه گیلاسی گوجه خشک بریزید
مواد تاپینگ به دلخواه میتونه جایگزین بشه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی