نان بربری

مواد لازم:

۱. آرد گندم مخصوص پخت نان ۵۰۰ گرم بربری فروشی ها بگیرید نمک ۵ گرم شکر ۱۰ گرم مخمر خشک فوری : ۱۰ گرم بهبوددهنده : ۲ گرم ( از لوازم قنادی ها میتونید بگیرید) آب : ۳۲۵ الی ۳۵۰ گرم کره : ۱۰ الی ۲۵ گرم ( میتونید اصلا هم نریزید.)
Barbari bread

دستور غذا

خمیرگیری :
کل مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. شکل خمیر که گرفت کره رو هم بهش اضافه میکنید.
نگران شلی خمیر نباشید کلا خمیرش کمی شل باید باشه.
با دست حدوده ۱۰ دقیقه خمیر رو #ورز میدین (انگار دارین مثل قدیمها تو تشت لباس میشورین.) اگر خمیر به دستتون هم چسبید ایرادی نداره ورز دادن رو ادامه بدین. (فیلم دوم را ببینید)
بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن روی خمیر را با یک پارچه بکشین و ۱۰ دقیقه بزارید استراحت کنه.
بعد از استراحت خمیر رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق شکل چانه کنید . اگر به دستتون چسبید کمی آرد بهش بزنید. بعد از چانه کردن روی یک سطحی آرد بپاچید و چانه ها رو با فاصله یک وجبی از هم بچینید و حدود ۴۵ دقیقه استراحت بدین (روی چانه ها رو با یک پارچه تمیز بموشانید) تا حجمش حدودا ۲ الی ۳ برابر بشه.
بعد از استراحت طبق فیلم اول روی چانه های را تخم مرغ زده شده بمالید و ناخن زنی انجام دهید و سپس آنها را کف سینی که کمی از قبل چرب کردیم قرار میدیم.(فیلم اول)
میتونید بعد از ناخن زنی روی آن کمی کنجد هم بپاشید.
بعد از سینی چینی، به بربری ها حدودا ۳۰ دقیقه استراحت میدین تا کمی ارتفاع بگیره حدودا دوبرابر بشه حجمش.
سینی نان را داخل فر که از قبل روی دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ سانتی گراد قرار دادین و خوب داغ شده قرار میدین. و حدودا ۱۵ الی ۲۵ دقیقه پخت میکنید. اگر نان در این مدت رنگ نگرفت بدونید دمای فرتون برای این نان کمه و دفعه بعد درجه فر رو بالاتر انتخاب کنید. در نهایت اگر خوشرنگ تر خواستین شعله بالای فر رو روشن کنید تا نونتون خوشرنگ بشه
نکته : از قبل فرتون رو داغ کرده باشین .
نکته : ۱۰ دقیقه قبل از اینکه سینی را داخل فر قرار بدین یک ظرف آب جوش هم داخل فر قرار بدین تا محیط فر مرطوب باشه.
من برای رومال نون ترکیب آرد شیر و تخم مرغ استفاده کردم
از کنجد یا سیاهدونه برای سطح نان استفاده کنین

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.9 / 5. شمارش آرا: 8

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من