سالاد مکزیکی

مواد لازم:

پاستا فرمی سایز کوچک ۴۰۰ گرم ژامبون یک پیمانه ذرت مکزیکی دو پیمانه فلفل دلمه ای رنگی یک دوم پیمانه نمک فلفل سیاه سس سیر . سس مایونز. سس چیلی . سس خردل . سس سالسا
Mexican salad

دستور غذا

پاستا رو بپزید ابکش کنید خیلی کم اب بگیرید
اجازه بدید ابش کاملا خارج بشه
با کمی روغن مایع مخلوط کنید تا بهم نچسبن
ژامبون رو خرد کنید فلفل دلمه رنگی را ریز خرد کنید تمام سس ها را با هم ترکیب کنید ذرت مکزیکی کنسروی یا پخته شده را اضافه میکنیم همه اینها را به پاستا اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تست مزه . سپس داخل ظرف دربسته به مدت پنج شش ساعت تا خوب جا بیفته و سپس سرو میکنیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من