سالاد سزار

سالاد سزار

مواد لازم

سینه یا فیله مرغ برای دو پرس 300 گرم نان کروتان یا تست چهار اسلایس (سس مخصوص نان:خمیر سیر 1 ق چ. شوید خشک 1 ق م. روغن کانولا یا زیتون 3 ق غ همه ترکیب بشن) کاهو رسمی یه بوته کوچک پنیر پارمزان مقداری برای گارنیش ادویه مرینیت مرغ(خمیر سیر. روغن زیتون. فلفل سیاه. رنده پوست لیمو.اب لیمو . سویا سس ) مواد لازم برای سوخاری: پودر پانکو نارنجی یک لیوان تخم مرغ یک عدد +یک چهارم لیوان اب آرد سفید نصف لیوان سس سزار : زرده تخم مرغ 2 عدد مایونز 1 قاشق غ خردل دیژون 1قاشق م یا 1قاشق غ خردل ملایم نمک و فلفل روغن زیتون 2 ق غ روغن کانولا یک دوم پ سیر یک حبه خمیر شده پارمزان 2 ق غ سس ورچستر 1 ق چ یا سس بالزامیک 1قاشق غ آب لیموترش 2 ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×