ژلاتین رو با ۱/۴ اب سرد مخلوط و روی بخار اب بزارید تا شفاف بشه
شیر و شکر و بستنی رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه احتیاج نیست بجوشه
از روی حرارت بردارید و ژلاتین رو اضافه کنید .
پنیر و خامه و دنت با همزن یک دور بزنید تا باهم کاملا مخلوط بشن ، حالا ب بستنی و شیر اضافه کنید . در اخر یک قطره رنگ خوراکی
داخل قالبی ک مرطوب کردیم میریزیم . من یک دوم مواد رو ریختم نیم بند شد مرکزش توت فرنگی چیدم سپس بقیه موادو روش ریختم . ش هفت ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره
قالبم تکسچر هست
پ.ن : به نظر من این دسر به مقدار کمی اسانس یا پوره توت فرنگی نیاز داشت
مواد لازم:
شير ١ ل
بستني ١ ل
پنير خامه ايي ١٠٠ گرم
خامه صبحانه ١٠٠ گرم
دنت توت فرنگي دو بسته ( ميتونيد از هر طعم ديگه ايي هم استفاده كنيد)
پودر ژلاتين تا ٢ ق غ
شكر ۵ ق غ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی