ژلاتین رو با ١/۴ اب سرد مخلوط و روی بخار اب بزارید تا شفاف بشه
شیر و شکر و بستنی رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه احتیاج نیست بجوشه
از روی حرارت بردارید و ژلاتین رو اضافه کنید .
پنیر و خامه و دنت با همزن یک دور بزنید تا باهم کاملا مخلوط بشن ، حالا ب بستنی و شیر اضافه کنید . در اخر یک قطره رنگ خوراکی
داخل قالبی ک مرطوب کردیم میریزیم . من یک دوم مواد رو ریختم نیم بند شد مرکزش توت فرنگی چیدم سپس بقیه موادو روش ریختم . ش هفت ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره
قالبم تکسچر هست
پ.ن : به نظر من این دسر به مقدار کمی اسانس یا پوره توت فرنگی نیاز داشت