مواد لازم:

بادنجان یک کیلو و نیم گل کلم‌ یک عدد کوچک هویج سه عدد سرکه خانگی به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غ زردچوبه نصف ق غ ادویه: تخم گشنیز ۱ ق غ سیاه دانه ۱و نیم ق غ فلفل چیلی تازه یا خشک یک عدد سیر یک بوته کوچک گلپر دو قاشق غ مرزه و ترخون و پیازچه خشک مقداری نمک‌ یک ق غذاخوری پر
torshi robbi

دستور غذا

بادنجان رو خرد کنین سرکه و نمک بریزین روی حرارت بزارین تا جوش بیاد حدود ۱۵ دقیقه بعد جوش رب و زردچوبه رو با کمی سرکه مخلوط میکنیم یکدست شد داخل بادنجان میریزیم تا زردچوب و رب باز بشه سپس گل کلم و هویج خرد شده رو اضافه میکنیم اگه سرکه کم بود اضافه میکنیم هم سطح مواد باشه کافیه
ادویه و سبزیجات رو داخل هاون میکوبیم
میتونه اسیاب یا مثل من نیم کوب بشه اونم اضافه میکنیم ۱۵ دقیقه دقیقه دوباره میجوشه تست نمک میگیریم اگه کم بود اضافه میکنیم همینطور اگه تندی بیشتر دوست دارین میتونین کمی فلفل سیاه یا قرمز بزنین حرارت رو خاموش میکنیم باید کاملا سرد و خنک بشه داخل شیشه تمیز بریزین و برعکس کنین مطمئن بشید هواخور نداره بعد ۲۴ ساعت تو یخچال بزارین و میتونین مصرف کنین
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.3 / 5. شمارش آرا: 35

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + نوزده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من