مواد لازم:

شير ١ ل بستني ١ ل پنير خامه ايي ١٠٠ گرم خامه صبحانه ١٠٠ گرم دنت توت فرنگي دو بسته ( ميتونيد از هر طعم ديگه ايي هم استفاده كنيد) پودر ژلاتين تا ٢ ق غ شكر ۵ ق غ
Butars dessert

دستور غذا

ژلاتین رو با ۱/۴ اب سرد مخلوط و روی بخار اب بزارید تا شفاف بشه
شیر و شکر و بستنی رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه احتیاج نیست بجوشه
از روی حرارت بردارید و ژلاتین رو اضافه کنید .
پنیر و خامه و دنت با همزن یک دور بزنید تا باهم کاملا مخلوط بشن ، حالا ب بستنی و شیر اضافه کنید . در اخر یک قطره رنگ خوراکی
داخل قالبی ک مرطوب کردیم میریزیم . من یک دوم مواد رو ریختم نیم بند شد مرکزش توت فرنگی چیدم سپس بقیه موادو روش ریختم . ش هفت ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره
قالبم تکسچر هست
پ.ن : به نظر من این دسر به مقدار کمی اسانس یا پوره توت فرنگی نیاز داشت

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من