میتلف غذایی اروپاییست . این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.
گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.
در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.
آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.
قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پایین قرار دهید.
پس از ۴۵ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و سپس پوره سیب زمینی را روی سطح میتلف ماسوره زده و دوباره داخل فر با حرارت بالا ( گریل ) قرار داده تا سطح پوره طلایی شود
طرز تهیه پوره سیب زمینی :
سیب زمینی را پوست گرفته با مقداری اب پخته سپس با پوره کن یا رنده بسیار ریز رنده میکنیم شیر را به پوره اضافه کرده به همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت گذاشته مدتم هم میزنیم تا شیر و کره به خورد پوره برودو کاملا صاف و یکدست شود وقتی کاملا غلیظ شد از رو حرارت بر میداریم
نکاتی برای پخت میتلف :
قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.
این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.
برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.
نکته :رسپی اصلی قارچ ندارد
من به سلیقه خودم ما بین گوشت قارچ تفت خورده اضافه کردم