مایع خمیر و شیر ولرم و یک قاشق شکر را مخلوط کرده درپوش گذاشته تا عمل بیاید
سپس داخل کاسه تخم مرغ یک ق شکر کره ولرم و مایه خمیر عمل امده را مخلوط میکنیم
ارد را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود
سپس به سطح کار منتقل میکنیم و ورز میدهیم حدود ده تا پانزده دقیقه تا حدی که خمیر به دست نچسبد
خمیر اماده را داخل کاسه گودی گذاشته و سطح خمیرو چرب میکنیم
روی ظرف سلفون میپیچیم و روی ظرف پارچه ضخیم میپیچیم
در جای نسبتا گرم قرار داده تا خمیر عمل کند حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم
مواد فلینگ را اماده میکنیم
سیب ها را رندخ میکنیم و با شکر سفید و قهوه ای مخلوط کرده و زنجبیل تازه روی حرارت میگذاریم تا آب سیب کاملا گرفته شود
اجازه میدهیم تا خنک شود سپس گردو را اضافه میکنیم
خمیر را بعد استراحت پف گیری میکنیم و پنج دقیقه رو سطح کار آرد پاشی شده ورز میدهیم سپس
به دو قسمت تقسیم میکنیم
هر چونه خمیرو با وردنه شکل مستطیل باز میکنیم
از مواد سیب کل سطح خمیر پخش میکنیم و شروع به رول کردن خمیر میکنیم
سپس به رولها را از وسط برش عمودی میدهیم و شروع به تابیدن خمیر میکنیم
چونه بعدی به همین شکل عمل میکنیم
روی خمیرو میپوشونیم به مدت ده دقیفه تا دوباره استراحت کنه
سپس یک ق شکر به زرده اضافه کرده و با برس سطح خمیر رومال میزنیم
داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت ۲۰ دقیقه سپس گریل م
یزنیم تا سطح نونم رنگ بگیره
نوش جاان
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
کره 50 گرم
شیر ولرم یک پیمانه
مایه خمیر یک ق غ سرخالی
شکر دو ق غ
آرد به میزان لازم
نمکیک پنس
مواد رومال: زرده تخم مرغ یک عدد و شکر یک ق غ
فلینگ:
سیب دو عدد رنده شده
شکر قهوه ای یک سوم پیمانه
شکر سفید یک چهارم پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده یک ق مرباخوری
گردو نگینی یک چهارم پیمانه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی