آرد را الک کرده و کنار می گذاریم.
کره و شکلات را روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار گذاشته تا کمی خنک شود.
۴ عدد زرده و کمی نمک را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
سفیده را زده تا کمی کف کند بعد شکر را بصورت بارانی و به تدریج اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.
۱/۳ از سفیده را با مخلوط شکلات فولد کرده ( با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا مخلوط شود ) و بعد نیمی از آرد و ۱/۳ دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.
مواد کیک را داخل قالب ۳۰×۴۰ ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشتان به سطح کیک فشار دادید، کیک به سمت بالا برگردد.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد به ۴ قسمت برش بزنید.
مارمالاد را کمی گرم کرده و لا به لای کیک زده و برشهای کیک را روی هم قرار دهید.
کیک را با سلفون پوشانده و وزنه حدود یک کیلو را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن قرار داده تا لایه های کیک کاملا بهم بچسبد.
کیک را برش داده و گاناژ آماده را روی آن ریخته و به هرشکل که دوست دارید تزیین کنید.
منبع : مامی سایت
پ.ن : من کیک رو یک برش زدم برای فلینگ از ترکیب خامه صبحانه و پنیر لبنه و مارمالاد زردآلو استفاده کردم
نوش جاان