فر رو با دمای ۱۸۰ گرم میکنیم.
تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
کره رو اضافه و خیلی کم هم میزنیم .
چای رو هم با مایه ی کیک مخلوط میکنیم .
آرد و بکینگ پودر و دارچین رو الک ودر سه مرحله با مایه ی کیک به آرامی مخلوط میکنیم.
پودر گردو رو هم اضافه ودر قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم.
کیک رو حدودا ۴۵ دقیقه( بستگی به فر داره)
مواد لازم:
آرد ۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱۰ گرم
دارچین ۱ق چ
گردوی پودرشده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۵پیمانه
کره یا مارگارین آب شده و خنک ۱۲۵گرم
چای خنک ۱پیمانه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی