ارد رو با بکینگ پودر الک میکنیم با روغن مخلوط میکنیم
ماست و زرده و زعفران را مخلوط کرده سپس به ارد و روغن اضافه میکنیم یه خمیر نرم و یکدست باید بدست بیاد داخل نایلون میزاریم حدود دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
میتونیم خمیر رو دو روز داخل یخچال نگهداری کنیم
خوب مواد مغزی رو اماده میکنیم خرما له شدهو گردو ریز و پودر دارچین و هل رو خوب مخلوط مخلوط میکنیم من کمی گلاب زدم تا حالت خمیری بگیره ودکار باهاش راحت باشه
خمیرو بعد استراحت بین دو تا نایلون با وردنه باز میکنیم بعد کاتر گرد میزنیم از مواد مغزی مرکز گذاشته و خمیرو جمع میکنیم حالا هم میتونیم مهر بزنیم هم داخل قالب مخصوص کلمپه پرس کنیم
من هر دو مورد رو براتون زدم تا ببینید لطفا کلیپ تهیه رو ببینید
قالب و مهرو حتما ارد پاشی کنید تا راحت بتونید کار کنید
شیرینی ها را با فاصله کم داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید
سینی را داخل فر داغ با درجه ۱۷۵ به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم
روی شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد زیر شیرینی طلایی روشن
این شیرینی بسیار اسون و خیلی خوشمزه است ماندگاریشم زیاده میتونید از الان درست کنید و برای نوروز فریز کنید
رسپی از دوست عزیز banoo chef
مواد لازم:
ارد ۵۰۰ گرم
روغن کاملا جامد ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ماست ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر یک ق چ
اب زعفران غلیظ یک ق م
مواد مغزی خمیر:
خرما پوست گرفته ۱۵۰ گرم
گردو خیلی ریز شده یا میکس ۵۰ گرم
پودر دارچین یک ق غ سرخالی
کمی گلاب
پودر هل یک ق مرباخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی