شیرینی ای خوشمزه،گزینه ی مناسبی برای عید،بابافت وته مزه ای مشابه باشیرینی نخودچی ، این شیرینی رامی توان به شکلها وباقالبهای مختلف دراوردوتزیین کرد.
ابتداروغن وپودرقندراباقاشق کمی مخلوط کنیدسپس باهمزن برقی به قدری بزنید تامخلوط کرم رنگ وپوک وحجیم شود.میزان هم زدن دراین مرحله بسیارمهم است.اردها راباهم مخلوط کرده وسه بارالک کنید،سپس مخلوط اردراکم کم به موادبیفزاییدوبالیسک یاقاشق به خوردمخلوط روغنی دهید،بانوک انگشتان کمی خمیرراورزدهیدتاخمیرجمع ومنسجم شودتاحدی اردبیفزاییدکه خمیرجمع شود،ممکن است همه اردمصرف شودویاکمی ازان باقی بماند.
ورزدادن نیزبانوک انگشتان ودرحدجمع ویکدست شدن خمیرکافیست،ورزبیش ازاندازه باعث به روغن افتادن خمیرودرنتیجه پهن وسفت وخشک شدن شیرینی بعدازپخت خواهدشد.خمیررادرون پوشش_پلاستیک فریزر_ ودرمحیط اشپزخانه درحدودنیم ساعت استراحت دهید.سپس ان رابین دونایلون ابتداکمی بادست وسپس با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید،خمیردرحدکمی چسبنده وشکننده است،قالب دلخواه بزنیدودرسینی کاغذروغنی انداخته بچینید،اگرقالب به خمیرمی چسبیدمدام قالب رادرپودر نشاسته ذرت یاپودرقندبزنیدوتکان دهیدوسپس قالب بزنید.
برروی شیرینی هابابرس زعفران دم کرده غلیظ_خیلی شل وابکی نباشد_ بزنیدوباپودرپسته،تخم خرفه یا….تزیین کنید.
درفراز20_15دقیقه قبل گرم۱۶۰ درجه طبقه وسط به مدت ۱۰دقیقه قراردهید.زیادداخل فرنگذاریدچون بعدازپخت وسردشدن سفتتر خواهندشدواگرزیادپخته شوندحالت نرمی خودراازدست خواهنددادوشیرینی خشک وسفت می شود.
*شیرینیها پس ازپخت نرم هستندوبادست زدن متلاشی خواهندشدپس ازسردشدن انهارا بردارید.
نوش جااان
با تشکر از توضیحات کامل ارمیا عزیز