فیله مرغو تمیز کنید یه پرده نازک روش کشیده شده اونو در بیارین و برش عمودی بزنین ینی هر فیله به دو نیم بشه
سپس پیاز رو رنده کنین و اب پیاز را به فیله مرغ اضافه کنید تمام ادویه ها و اب لیمو و روغن و زیتون اب زعفران را اضافه کنید بزارید دو ساعت داخل یخچال خوب مزه بگیره
بعد دو ساعت به شکل دایره (حلزونی) بپیچید و داخل سیخ چوبی فرو کنید و داخل تابه چدنی داغ که خیلی کم چرب شده بادحرارت ملایم سرخ کنید .نیاز نیست در تابه رو بزارید فیله خودش اب پس میده و چون بافت گوشتش لطیفه زود میپزه پس حرارت زیاد نباشه تا مغز پخت بشه سپس داخل ظرف سرو کشیده و با سس یا رب انار رقیق شده و چلو زعفرانی سرو کنید
نوش جااان
مواد لازم:
فیله مرغ پنج عدد
پیاز یک عدد
پودر سیر .فلفل سیاه . زعفران حل شده .نمک . پودر پاپریکا اویشن
روغن زیتون یک استکان کوچک
اب لیمو تازه مقداری
سس یا رب انار به میزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 1.5 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی