نصف کره را داخل تابه میریزیم و با شعله ملایم حدود ۵ دقیقه آرد را تفت میدهیم سپس سیر له شده وشیر را به تناوب به مخلوط آرد اضافه کرده و با همزن مفتولی هم میزنیم . حالا نمک ، فلفل ها و مقداری آویشن به سس اضافه میکنیم و با شعله ملایم آنقدر هم میزنیم تا سس نسبتا غلیظی بدست بیاید حدود بیست دقیقه سپس جعفری ریز شده را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . سس مث فرنی رقیق بشه تقریبا
پیاز را خرد کرده و داخل تابه با نیمی دیگر از کره و مقداری روغن مایع تفت میدهیم تا سبک شود سپس تکه های مرغ را اضافه میکنیم به همراه سیر رنده شده . نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه و پاپریکا و مقداری آویشن را اضافه میکنیم و خوب مرغ را تفت میدهیم ، عصاره مرغ و قارچ ورقه شده را با مقداری آبلیمو هم به مرغ اضافه میکنیم ، با حرارت ملایم تا مرغ و قارچ خوب تفت خورده ودپخته شود.
سیب زمینی ها را خلالی و سرخ میکنیم .
سس آماده شده را داخل مواد مرغ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم باقی جعفری را به مرغ اضافه میکنیم حدود پنج دقیقه مرغ داخل سس با حرارت ملایم قل بخوره تا کاملا به خورد مرغ بره سپس داخل ظرف سرو میکشیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین میکنیم . در صورت تمایل مقداری از سیب زمینی را میتوانید همراه با مواد و سس مخلوط کنید .
پ.ن: سیب زمینی را با رنده المانی رشته کردم و خوب شستم تا نشاسته از بین بره
داخل ظرف کوچک روغن داغ میکنیم و سیب زمینی رشته شده را کم کم در روغن شناور سرخ میکنیم و مدام با چنگال زیرورو کنید تا بهم نچسبن
نکته :
این غذا حتما بایستی گرم سرو شود .
نوش جاااانتان .
مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ خلالی ۴۰۰ گرم
شیر نیم لیتر
خامه یک پاکت ۲۰۰ گرمی
کره پنجاه گرم
سیر سه حبه
آرد یک پیمانه
سیب زمینی دو عدد بزرگ خلالی رنده شده
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل سیاه فلفل قرمز .آب لیمو تازه، زرد چوبه و پاپریکا آویشن به میزان لازم
عصاره مرغ یک عدد
جعفری ریز شده چهار ق غ
قارچ ۳۰۰ گرم درشت ورقه شده
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.2 / 5. شمارش آرا: 6
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی