سوپ دال عدس یا عدس قرمز سوپی بسیار سبک و خوشمزه و مقوی میباشد مناسب سفره افطار و یک وعده شام سبک و زود هضم
اینجا ورژن هندی این سوپ رو آموزش میدم.امیدوارم تست کنید و لذت ببرید
عدس رو کاملا میشوییم تا کاملا تمیز بشه و اب زلال خارج بشه
گوجه را با مقداری روغن داخل قابلمه تفت میدیم تا براق و کمی نرم بشه عدس رو اضافه میکنیم و استاک مرغ اجازه میدیم تا عدس خوب پخته بشه کاملا عدس باز بشه و غلیظ
سپس مرحله دوم سوپ رو اماده میکنیم
پیاز داغ میکنیم داخل سوپ اضافه میکنیم
ادویه هارو داخل تابه با کمی روغن تفت میدیم تا عظرش بلند شه بعد سیر و فلفل رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به سوپ اضافه میکنیم اجازه میدیم سوپ قل بخوره و مزه بگیره در اخر مقداری زرشک و گشنیز در صورت تمایل استفاده میکنیم
این سوپ خیلی سود سفت میشه غلظت این سوپ مهمه نه خیلی رقیق باشه نه خیلی سفت ولی کاملا غلیظ بشه
نوش جاااان