پاستا رو بپزید ابکش کنید خیلی کم اب بگیرید
اجازه بدید ابش کاملا خارج بشه
با کمی روغن مایع مخلوط کنید تا بهم نچسبن
ژامبون رو خرد کنید فلفل دلمه رنگی را ریز خرد کنید تمام سس ها را با هم ترکیب کنید ذرت مکزیکی کنسروی یا پخته شده را اضافه میکنیم همه اینها را به پاستا اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تست مزه . سپس داخل ظرف دربسته به مدت پنج شش ساعت تا خوب جا بیفته و سپس سرو میکنیم
مواد لازم:
پاستا فرمی سایز کوچک ۴۰۰ گرم
ژامبون یک پیمانه
ذرت مکزیکی دو پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی یک دوم پیمانه
نمک فلفل سیاه
سس سیر . سس مایونز. سس چیلی . سس خردل . سس سالسا
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی