پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم
خامه و اب سرد و اب لیمو و رنده پوست لیمو و شکر رو با همزن دستی میزنیم تا صاف و یکدست بشه رو حرارت میگذاریم تا گرم شود ولی اصلا نجوشد ژله اب شده رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم از رو حرارت برمیداریم
تست مزه کنین اگه دوست دارین شیرین تر باشه یکم دیگه شکر بریزین
داخل قالب میریزیم و داخل یخچال تا زمانی که بسته بشه
بعد دورشو با نوک چاقو آزاد میکنیم کمی داخل اب جوش نگه میداریم و داخل ظرف سرو برمیگردونیم
مواد لازم:
پودر ژله لیمو یک بسته
اب لیمو تازه حتماا تازه نصف لیوان لیوان
اب سرد نصف لیوان
خامه صبحانه صورتی یک بسته
رنده پوست لیمو یک م
شکر یک دوم پیمانه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی