ماهی شکم‌پر

مواد لازم:

ماهی سفید یک عدد اگر در دسترس نبود قزل یا هررماهی که شکمش گنجایش مواد داشته باشه ,, گردوی چرخ شده دویست گرم ,, سبزی معطر شمال ,شامل چوچاق ,خالواش ,نعنا ,گشنیز ،جعفری,برگ سیر , ریحان , تره ,سیر تازه ترجیحا همه اینا جمعا میکس شده صد و پنجاه گرم باشه , ,رب انار و الوچه حدود یک تا دو ق غ بستگی به رنگدهی رب و مزه اش داره خودتون تست کنید , نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم , پیاز یک عدد سیر دو حبه
Stuffed fish

دستور غذا

ماهی را پاک کرده و کاملا میشوییم
سپس ماهی را با مقداری نمک وفلفل و زردچوبه و کمی اب نارنج مزدار میکنیم حدود دوساعت
سبزی را چرخ میکنیم
پیاز را نگینی یاومیکس کرده با مقدار کمی روغن تفت میدهیم در حددسبک شدن
سیر چرخ شده را اضافه کرده کمی تفت میدهیم
همینکه عطرش بلند شد گردو را اضافه کرده کمی تفت سبزی اضافه میشود
ادویه و نمک رااضافه میکنیم و از مواد داخل شکم ماهی پر میکنیم سطح پوست ماهی دا با روغن جامد چرب میکنیم داخل ظرف تفلون یا چدن میزاریم روشو فویل میکشیم میره داخل فر با درجه ۱۹۰ به مدت یکساعت و نیم تا دوساعت ,روی گازم میتونید تهیه کنید چند عدد سیخ چوبی کف قالبمتون بزارید ماهی رو روی چوب بزارید تا با کف قابلمه تماس نداشته باشه کمی اب کف قابلمه بریزید در ظرفو بزارید قابلمه که گرم شد حرارت رو کم کنید تا ماهی کاملا مغز پخت بشه بهتره شعله پخش کن بزارید.در ضمن اگه ماهی سفیدتون ماده باشه داخل شکمش اشپل داره که اونم پوستشو بکنید و بشورید و اگه دوست داشتید مقداریشو با مواد که در حال تفت خوردن بودن تفت بدید ,یا میتونید باهاش کوکوی اشپل درست کنید ما داخل مایه کوکو سبزی میریزیم و سرخ میکنیم با کمی گردو ,فوق خوشمزه میشه

پ.ن: دوستانی که سبزیهای مخصوص رو پیدادنکردن از این ترکیب سبزی که میگم استفاده کنن طعم اون نمیشه ولی خوش طعمه
گشنیز ووجعفری ریحان .شنبلیله و کمی شوید
گشنیز کمی بیشتر شنبلیله کمتر

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 8 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من