زرده تخم مرغ را به همراه وانیل داخل ظرفی ریخته با همزن دستی هم بزنید تازرده خوب بازشود،سپس ماست را اضافه کرده وهم بزنید تا خوب مخلوط شوندبعد بقیه مواد شامل روغن ٬ پگینک پودر٬ جوش شیرین ونمک راهم افزوده وخوب هم بزنید.
ارد الک شده را کم کم باقاشق اضافه کرده ، هم بزنید ارد را به میزانی اضافه کنید که خمیری بدست اید که به دست نچسبدسپس خمیر را خیلی کم درحدی که مواد مخلوط شوندورزدهید، بیش ازاندازه نیز اردنریزید وورزندهید،همین که خمیر به دست نچسبید
کافیست،چون ارد زیاد باعث سفت شدن گوشفیل خواهدشد.
روی خمیررابپوشانید وبه مدت یکی دوساعت درمحیط اشپزخانه استراحت دهید.
پس ازاستراحت خمیررا کمی ورز دهید،سپس ان را روی میز کار به ضخامت دو سه میلی نازک پهن کنید وبه شکلهای دلخواه قالب بزنید.ودر روغن داغ فراوان باحرارت ملایم سرخ کنید،زیروروکنیدوازروغن داغ برروی انها بریزیدتاپف کنندومغزپخت شوند.بعد بلافاصله در شهد ولرم حدود دوسه دقیقه قراردهید.
*طرزتهیه شهد همان شهد زولبیا،بامیه است که درپستهای قبل گذاشته شده،بیش ازاندازه شل نباشد که گوش فیلها خمیر می شوند وبیش ازاندازه هم غلیظ نباشد که شهد به خورد انها نمیرود ،غلظتی درحداز شیره مربا کمی سفت تر. *حتما وقتی سطح کار را برای پهن کردن خمیر اردپاشی کردین اردهای اضافه را ازروی خمیر پاک کنید چون موقع سرخ کردن باعث کف کردن روغن میشه
*گوش فیلها را باحرارت ملایم سرخ کنین .
*شهد سرد نباشد ولرم باشد که به خورد گوش فیلها برود.