طرز تهیه سس: زرده رو داخل مخلوط کن بریزید چند پالس بزنید روغن رو کم کم اضافه کنید سپس روغن زیتون در ادامه همه مواد به ترتیب اضافه میشن و به زدن ادامه میدیم در اخر که سس یکدست شد پارمزان رو اضافه میکنیم در سس رو بزارید یکساعت جا بیفته
طرز تهیه مرغ سالا سزار
سینه مرغ رو برش عرضی بزنید از پهنا مابین پلاستیک بزارید با بیفتک کوب مقداری بکوبید
یا از فیله مرغ میتون استفاده کنید با بیفتک کوب چند ضربه اروم بزنید فیله بافتش ظریفه ممکنه پاره بشه
حالا با مواد مرینیتی که برای مرغ گفتم طعمدارش کنید یکساعت داخل یخچال بمونه
نون کروتان نان اصلی سالاد هست ندارین نان تست رو برش مکعبی بزنین با سس مخصوص خوب مخلوط کنید
داخل تابه داغ بچینید دو سمتشو تست کنید
یا داخل فر داغ با درجه ۲۰۰ دو سمتشو تست کنید
سینه مرغ رو به دو روش میتونین طبخ کنین
روش کلاسیک گریل هست
تابه گریل رو چرب و داغ کنید دو سمت سینه رو روی تابه گریل کنید هر سمت پنج دقیقه
بعد گریل دو دقیقه استراحت بدید بعد برش بزنید
روش دیگه سوخاری . هر سینه مرغ کوبیده شده رو داخل ارد سفید ادویه دار بزنید آرد اضافه رو بتکونید سپس داخل مخلوط تخم مرغ و اب که طعمدار شده بزنید سپس داخل پودر سوخاری
سپس داخل روغن دو سمتشو سرخ کنید
هر سمت هفت دقیقه
بعد روی حوله کاغذی روغن کشی کنید
بعد برش بزنید
حتما از کاهو رسمی استفاده کنید سایز برش دو بند انگشت
داخل ظرف مخصوص کاهو خرد شده بریزین
روش نون تست شده و سپس مرغ گریل شده یا مرغ سوخاری در اخر از سس سزار روش بریزین و با پنیر پارمزان با دست و دلبااازی هر چه تمام تر تزیین میکنیم و نووووش جاان