همه مواد مخلوط شود روی حرارت خیلی کم قرار میدهیم تا جوش بیاد در اخر ۲۵ گرم کره یخ زده استفاده میکنیم
سس اماده رو با برس روی سطح کل مرغ میکشیم پای مرغ رو میبندیم داخل ظرف مورد نظر قرار میدیم روشو فویل میکشیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت
هر نیم ساعت مرغو در بیارین از همون سس اماده روی مرغ برس بکشید
بعد یکساعت فویل رو بردارید ۴۵ تا یکساعت دیگه بدون فویل روی حرارت باشه هر یک ربع با برس سس بکشید روی سطح مرغ
سطح مرغ باید به این شکل کاااملا برشته و قهوه ای شود
بخاطر وجود عسل سطح پوست مرغ کاراملی میشود و خیلی خوشرنگ
زنجبیل شیرینی عسل را بالانس و متعادل میکند
مقدار عسل رو کمتر هم میتونین بزنین ولی اصلااا حذف نکنید
نگران نباید اصلا شیرین نمیشه عصاره پوست پرتقال و لیمو و زنجبیل و اب پرتقال طعم بینظیری رو در نهایت به مرغمون میده