اناربیج گیلانی

مواد لازم:

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم گردو میکس شده ۲۵۰ گرم سبزی شامل چوچاق خالواش گشنیز و جعفری و نعناع و ریحان سیر تازه و برگ سیر. ۲۵۰ اب انار یک لیوان اب گرم دو لیوان پیاز. یک عددرنده ریز ادویه شامل زردچوبه فلفل سیاه و نمک رب انار دو قاشق در صورت تمایل از رب الوچه ترش از هر کدوم یک قاشق
anarbij

دستور غذا

گوشت رو داخل کاسه بریزین نمک و ادویه پیاز و یه قاشق از سبزی رو اضافه کنین خوب ورز بدین نیم ساعت بزارین تو یخچال
سبزی رو با کمی روغن تفت بدین بعد گردو رو اضافه کنین و تند تند همزده و تفت بدین گردو سریع میسوزه خرارت کم باشه بعد رب انار و اب انار رو اضافه کنین دو تا سه لیوان اب اضافه کنین بزارین جوش بیاد بعد حرارت رو کم کنین گردو بپزه به مدت دو ساعت
گوشت رو از یخچال در بیارین شمل کوفته ریزه در بیارین اتدازه گردو تو کمی روغن دو سمتشو سرخ کنین
بعد دو ساعت کوشت رو به سبزی و گردو اضافه کنین حدود ۴۵ دقیقه زمان پخت گوشت هست و حا افتادن خورشت
غلظت خورشت مثل فسنجون باید باشه
بعد پایان پخت از رو حرارت بردارین ۱۵ دقیقه بدون حرارت با در بسته بمونه تا روغن گردو بیاد بالا بعد داخل ظرف سرو بکشید مواد رو طوری باید داخل ظرف باشه که نصف گوشت بیرون باشه از مایع خورشت ینی گوشت غوطه ور نباشه تا جذابیتش بیشتر نمایان باشه
بعد با دونه انار و نعنا تزیین کنی

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من