.قارچ با دستمال نمدار تمیز بشه
ادویه ها داخل اب یخ بریزین قارچها دو ساعت داخل اب طعم دار بمونه
همون ادویه ها به ارد سفید زده بشه
قارچها از اب خارج کرده داخل ارد ادویه دار غلطانده سپس داخل اب یخ ساده بدون ادویه انداخته دوبار از اب خارج کرده داخل ارد ادویه دار بزنین بصورت دورانی بچرخونین تا پولک تشکیل بشه
اگه پولک بیشتر بخواین دو تا سه مرحله این کار انجام بشه ینی داخل اب و ارد
روغن مخصوص داخل ظرف کوچک و گود بریزین طوری که قارچ شناور در روغن باشه
روغن با حرارت کم یک ربع قبل گرم کنید
قارچهای اماده را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید
سپس داخل سبد توری انداخته روغن گیری بشه
سس چدار
ترکیب شیر پنیر پروسس و پنیر چدا
روی حرارت گذاشته تا غلظت بگیره