مواد لازم:

گوشت سردست گوسفند برای هرنفر ۷۰ تا ۸۰ گرم لپه برای چهار نفر نصف لیوان پیاز یک عدد لیمو عمانی ۳ تا رب گوجه یک قاشق زعفران دم کرده به میزان لازم ادویه شامل : فلفل سیاه دارچین پودر هل پودر گل محمدی جوز هندی نمک به میزان لاز
Gheimeh

دستور غذا

پیاز رو نگینی خرد کرده اواسط زردچوبه اضافه میکنیم گوشت قیمه خرد کرده رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم فلفل سیاه اضافه میکنیم
بعد ده دقیقه که حسابی تفت خورد اب اضافه میکنیم تا دو ساعت پخته بشه
لپه رو حدود چهار پنج ساعت خیس میکنیم
ابشو چند بار عوض میکنیم
رو حرارت میزاریم ابش جوش اومد کف روشو برمیداریم
حدود ۴۵ تا یکساعت میپزه بازم بستگی به نوع لپه داره چک کنین
بعد دوساعت لپه پخته رو به گوشت اضافه میکنیم
رب رو داخل روغن تفت میدیم تمام ادویه ها رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم بعد به خورشت اضافه میکنیم
سه تا لیمو رو سوراخ کرده نیم ساعت تو اب گرم خیس میکنیم بعد به خورشت اضافه میکنیم
در اخر زعفران دم کرده اضافه کرده وومیزاریم خورشت جا بیفته

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من