آردها را با هم مخلوط کرده و روغن و پودر قند را کاملا” حدود ۶-۷ دقیقه با همزن بزنید بعد پودر هل و زنجبیل را اضافه کنید . آردها را با هم مخلوط کرده و به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کنید مواد را کاملا” ورز دهید تا یکدست شود .
خمیر آماده را به ضخامت ۲-۲.۵ سانتیمتر باز کرده و با کاتر مورد نظرقالب بزنید. روی شیرینی زرده تخم مرغ زده و به سلیقه خود خرفه یا کنجد بپاشید در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آن را پودر قند یا دارچین الک کنید .
پ .ن : این شیرینی طعم نخودچی میده
ورز دادن خمیر مهمه ولی انسجامش نسبت به نخودچی بالاتره
شیرینی رادبعدخارج کردن از فر به هیچ وجه دست نزنید بسیار نرم و شکننده است
طعم و بافت بسیار خوبی داره و تو دهن اب میشه
نوش جان شیرین کام باشید
دستور از سرکار خانم جمشیدیان مجله هنر آشپزی
مواد لازم:
روغن صاف 200گرم( من مخلوط اصیل و صاف زدم )
پودر قند 150گرم
پودرهل ½ ق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
آرد سفید 75 گرم
آرد برنج 150 گرم
آرد نخودچي 150 گرم
مواد روي شیرینی:
پودرقند یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 2.5 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی