طرزتهیه:
اب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر اب شده و قوام بیاید سپس گلوکز را اضافه کرده و جوهر لیمو را با یک ق م اب سرد حل کرده اضافه میکنیم . گلاب را هم می ریزیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.
نشاسته و ماست (چکیده و پرچرب باشد بهتر است)را با قاشق مخلوط کرده ۱ ق س شربت غلیظ (شکر دو برابر اب) , روغن یک ق م , ارد,زعفران , بکینگ پودر را اضافه کرده با درجه ی تند همزن ۵ دقیقه میزنیم. سپس یک ساعت استراحت داده و موقع سرخ کردن جوش شیرین را اضافه می کنیم.
اگر خیلی سفت بود یک قاشق ماست اضافه می کنیم.
به اندازه ی یک بند انگشت روغن در تابه ریخته رینگهای مخصوص زولبیا را درون روغن گذاشته تا داغ شود.
دمای روغن باید ۱۴۰ درجه باشد .
اد را در قیف با ماسوره ی ریز ریخته و داخل رینگها دایره دایره می ریزیم. دو طرف را سرخ کرده با حرارت نسبتا تند. سپس در صافی قرار می دهیم.
وقتی زولبیا کمی از حرارت افتاد داخل شربت ولرم می اندازیم