مواد لازم:

۲۰۰ گرم پودر نارگیل خشک تازه ۲۰۰ گرم شیرعسلی (فجر) پودر هل در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شربت بار مقداری نان تارت شیرین(بازاری)
Coconut Tart

دستور غذا

پودر نارگیل رو روی حرارت بزارین تا عطرش بلند بشه شیر عسل و هل رو اضافه کنین هم بزنین تا شیر عسل به خورد پودر نارگیل بره و خمیری بشه
سپس از رو حرارت بردارین
کمی از دما افتاد با دست گلوله کنین داخل خمیر تارت پرس کنین روشو کمی شهد بار بمالین و تو پودر پسته بزنین
به دلخواه با کنجد و گردو پودر شده یا نیمکوب شده میتونین جایگزین پودر نارگیل کنین
داخل تارت نارگیل بجای هل دارچین یا جوز بزنین
بسیار ساده و خوشمزه 😋😋
ماندگاری این شیرینی بخاطر وجود شیر عسل دو هفته داخل یخچال و سه ماه داخل فریزر ماندگاری داره البته با پوشش و ظرف مناسب بسته بندی

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من