پودر نارگیل رو روی حرارت بزارین تا عطرش بلند بشه شیر عسل و هل رو اضافه کنین هم بزنین تا شیر عسل به خورد پودر نارگیل بره و خمیری بشه
سپس از رو حرارت بردارین
کمی از دما افتاد با دست گلوله کنین داخل خمیر تارت پرس کنین روشو کمی شهد بار بمالین و تو پودر پسته بزنین
به دلخواه با کنجد و گردو پودر شده یا نیمکوب شده میتونین جایگزین پودر نارگیل کنین
داخل تارت نارگیل بجای هل دارچین یا جوز بزنین
بسیار ساده و خوشمزه 😋😋
ماندگاری این شیرینی بخاطر وجود شیر عسل دو هفته داخل یخچال و سه ماه داخل فریزر ماندگاری داره البته با پوشش و ظرف مناسب بسته بندی
مواد لازم:
۲۰۰ گرم پودر نارگیل خشک تازه
۲۰۰ گرم شیرعسلی (فجر)
پودر هل در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری
شربت بار مقداری
نان تارت شیرین(بازاری)
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی