اول از همه فرتون و روشن کنید…نیم ساعت قبل اینکه شروع کنید کیکتون و درست کنید تخم مرغا رو از یخچال بیارید بیرون تا همدمای محیط بشه…خوب حالا شروع میکنیم…تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید…سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار…حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم…حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم…خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم…قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه…بازم بستگی به فرتون داره…کیکای من تو فر من با این دما پف نمیکنه و خمیر میشه واسه همین من میزارم رو دویست و ده درجه به مدت پنجاه دقیقه تا یک ساعت..اونایی که کیک درست میکنن دیگه قلق فرشون دستشون اومده
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد...
آرد دو پیمانه...
شکر یک پیمانه....
گلاب نصف پیمانه....
روغن نصف پیمانه...
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری..
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی