فر رو با درجه ۱۸۰ روشن کنید
تمام مواد از یک ساعت قبل تو محیط اشپزخونه باشن (منظور اگه یخچالی بود خارج بشه)
ته قالب کاغذ روغنی انداخته و کف و دیواره خوب چرب بشه ( من از قالب لوف یا همون کیک صبحانه استفاده کردم)
خوب اول کره و شکر و خووب میزنیم کرم و کشدار بشه بعد تمام تخم مرغا و وانیل رو میریزیم و دوباره خووب میزنیم ماست رو اضافه کنید یکم دیگه میزنیم
ارد و بکینگ پودرو الک میکنیم
کشمشو از قبل یک ربع خیس کنید و بعد ابکش بزنین و رو پارچه بزارین کاملا خشک بشه بعد با ارد مخلوط کنید
ارد و الک کنید . دوباره کشمش و گردو رو با ارد مخلوط کنید .خوب ارد و مخلفاتشو تو چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و دورانی با لیسک میزنیم یکدست که شد داخل قالب میریزیم و سریع داخل فر انتقال میدیم
به مدت ۴۵ دقیقه بعد این تایم با سیخ چوبی مرکز کیک فرو کنید تمیز دراومد کیک مغز پخت شده از فر خارج کنید کاملا که از داغی افتاد رو شبکه سیمی برگردونید و بزارید خنک بشه و داخل ظرف سرو گذاشته و برش بزنید و با یه چای دبش جانانه نوش جاان بفرمایید .
بهبههه.هم مقوی و مغذی هم ساالم
نوش جااان
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر دانه ریز یک پیمانه
کره صد گرم .(جایگزین روغن جامد یا مایع یک دوم پیمانه)
گردو نگین شده یک دوم پیمانه
کشمش دانه ریز (پلویی) یک دوم پیمانه
ماست شیرین ( ینی خانگی شرکتی ازین همزده ها نباشه) یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد متوسط
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
وانیل یک دوم ق چایخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی